Fælles for deres nye retter er, at de animalske fedtstoffer er skiftet ud med vegetabilske, og de store mængder af kød er erstattet med flere grøntsager.
Blåbærmuffins, anissyltet kalvebryst m. sursød svampe og pocheret mørbrad med rødbedesalat |
- Sur-søde svampe med chili og anissyltet kalvebryst - serveret m. pære, birkes og koriander.
- Pocheret svinemørbrad med rødbedesalat
- Blåbærdessert (muffins)
Alle tre retter var nemme og enkle af gå til, og resultatet var godt. Dog havde blåbærdesserten en sej krumme, hvilket ikke er noget man forbinder med en muffins.
Kalvebrystet blev dejligt mørt, og det er nemt at lave. Brystet passer sig selv i et par timer, hvor det koger i kalvefond med løg, hvidløg, stjerneanis og lakridspulver. Det giver en dejligt og aromatisk duft af lakrids, men det giver ikke en gennemtrængende smag til kødet, når det er færdigt.
I de andre grupper blev der lavet andre spændende og lækre retter, bl.a. blomkålssalat med kokos og brøndkarse, jordskokkepandekager med ristet makrel, bløde bagels, squashbrød, rødbedecarpaccio med hytteost og svinekæber, sellerisalat og jordbæris med ymer.
Lækre og spændende retter som jeg personligt gerne vil lave igen.
Rødbedecarpaccio, jordbæris, bagels, jordskokkepandekager m. fisk |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar