Spansk mad gør alle glad - forudsætningen for tirsdagens valgfag og tur i køkkenet. Der blev kokkeret spanske retter og primært tapas-retter.
Spansk mad er meget med "alt godt fra havet", chorizopølse og paella. Alt dette blev lavet til et samlet buffet-bord. Jeg fik desværre ikke nogle billeder af de færdige retter - men billeder fra kogebogen kan også bruges her.
Jeg lavede (sammen med Julie) chokoladeisen, som kan ses på billedet nedenfor til højre.
Desværre nåede vi ikke at køre isen helt færdig i ismaskinen, og få den klar til servering.
![]() |
Chokoladeis m. rosmarinolie og maldon-salt |
![]() |
Kæmperejer på spyd m. romescosauce |
Tak for din lækre ret. Den chokolade is vil jeg vildt gerne lave, men er lidt i tvivl om ingredienserne. Du skriver der er rosmarinolie i. Er det sådan en naturlig olie som beskrives på castorolie.dk til huden mod bl.a. akne eller er det en du selv har lavet. Vil være sikker før jeg køber:) Tak for din gode blog og lækre skriverier:)
SvarSletMvh Lærke K